Vásárlási információk

 

Vételár

A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, melyek a mennyiség növelésével változnak.

A webáruházban feltüntetett árak az általános forgalmi adót tartalmazzák. Amennyiben a terméket egyéb közterhek is terhelik, a feltüntetett árak ezeket is tartalmazzák.

Szállítási feltételek

A webáruházunkban eladásra felkínált termékeinket Magyarország egész területére kiszállítjuk.

Szállítási költség megrendelésenként 1240-Ft+áfa (1575-Ft)

Minimális mennyiségi rendelés nincs.

A szállítást Cégünk saját autóval illetve futárszolgálattal látja el. A megrendelt, és raktáron lévő terméket (termékeket) a megrendeléstől számítva 24-48 órán belül munkanapokon a megadott szállítási címre kiszállítjuk. Ha megrendelt termék nincs raktáron illetve a vevő a gyári csomagolástól eltérő mennyiséget rendel, és ennek előkészítése több időt vesz igénybe, a Megrendelővel felvesszük a kapcsolatot és a pontos szállítási időt egyeztetjük.

Fizetési feltételek

A megrendelt termék (termékek) vételárát utánvéttel (szállítás időpontjában, készpénzben a futárnál) illetve banki átutalással rendezheti.

Bővebb információt az Általános Szerződési Feltételekben olvashat. További kérdésével fordulhat hozzánk email-ben illetve telefonon.

A Vevő az elállási jogát

Termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított tizenöt nap elteltéig gyakorolhatja.

Mennyiségi eltérések

Vevő mennyiség szerint választja ki a terméket. Eladó fenntartja a jogot arra, hogy azt bizonyos mérési pontatlanságból adódó eltéréssel szállítja le. Az Eladó természetesen mindent megtesz annak érdekében, hogy ez az eltérés a lehető legkisebb legyen, azaz a Vevő által meghatározott mennyiséghez a lehető legközelebb álljon.

Mennyiségi eltérés oka:

Mérlegelt termékek esetében, mint például a zománchuzal vagy a sík szigetelő anyagok esetében a vételár becsült tömeget jelöl.

Számlázáskor illetve fizetéskor a termék pontos tömegét vesszük figyelembe, ami miatt a végső ár kissé eltérhet.