Rólunk

Tisztelt Látogató!

A Zotek Import Kft. magyar tulajdonú családi vállalkozás. Cégünk 2006 óta áll az Önök szolgálatában. Fő tevékenységünk a villamos gépek és készülékek gyártására, javítására szakosodott cégek teljes körű alkatrész és egyéb kellékek igényeinek kiszolgálása. Versenyképes árakkal, kedvező fizetési konstrukciókkal a legrövidebb szállítási határidővel.

Az általunk kínált és forgalmazott termékeket Cégünk saját autóval történő kiszállítással illetve futárszolgálattal juttatja el Önhöz. Ez a kereskedelmi tevékenység, ill. szolgáltatás partnereink körében igen nagy népszerűségnek örvend, hiszen korán felismertük, hogy partnereinknek ezzel a szolgáltatással értékes időt és pénzt takaríthatunk meg. Az Ön sikere, a mi sikerünk is.

Ezt a webáruházat is abból a célból hoztuk létre, hogy Önök minél áttekinthetőbb képet kapjanak az általunk forgalmazott termékekről. Megrendeléseiket még szakszerűbben és gyorsabban tudjuk feldolgozni és teljesíteni. Reméljük és Bízunk benne, hogy vállalkozása, ill. munkája sikeréhez ezzel az oldallal is hozzá tudtunk járulni.

Cég adatok:

Zotek Import Kft.

6763 Szatymaz IV. körzet 238/B

Üzletvezető: Hujbert Lajos

Tel: +36 20 935 1724

Web: www.zotek.hu

E-mail: info@zotek.hu

Adószám: 13839789-2-06

Cégjegyzékszám: 06-09-010945