AEV Ultimeg 2002L Epoxy Impregnáló gyanta 5 kg

17 337 Ft
Nettó ár: 13 651,00 Ft + ÁFA
db = -
 

ULTIMEG 2002L OLDÓSZERMENTES IMPREGNÁLÓ EPOXY GYANTA

Egy komponensű beégetés epoxy gyanta.

Tartályban és VPI,azaz vákumnyomásos impregnálásra.

Alacsony viszkozitás

Oldószermentes

H Hőosztály (180°) UL minősités száma: E220579

Az ULTIMEG 2002L egy oldószer nélküli, egykomponensű,epoxi impregnáló gyanta, amely 100%-ban impregnált tekercseket biztosit kivételesen nagy kötési szilárdsággal.

A gyanta különösen alacsony viszkozitása lehetővé teszi a tekercsekbe való behatolást, még akkor is ha merítéses eljárással alkalmazzák. Alternatív megoldásként, ha az anyagot VPI módszerekkel alkalmazzák erősen szigetelt rendszerekben, ez kiváló behatolást biztosít, jó visszatartással és alacsonyabb másodlagos csepegési tulajdonságokkal. A kikeményedett termék kiváló mechanikai és elektromos tulajdonságokkal rendelkezik teljes üzemi hőmérsékleti tartományban, valamint a vegyi anyagokkal és nedvességgel szembeni ellenálló képessége is kiváló. További előnyök a jó hőátadási tulajdonságok, a lobbanáspont hiánya és a tartály kiváló stabilitása.

FELHASZNÁLÁSI TUDNIVALÓK

Általános célú, zéró V.O.C, azaz zéró illékony szerves vegyületet tartalmaz, mely kiválóan alkalmas transzformátorok, fojtók és relék merítéséhez, valamint vákumnyomásos impregnáláshoz, a legtöbb típusú elektromos motorral együtt. Alkalmas a vasmagok vakum nyomású impregnálására. A gyanta kiváló kémiai ellenállással rendelkezik, és alkalmas vegyipari üzemekben, tengeri és tengeri területeken, valamint más veszélyes környezetben használt berendezésekhez.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Viszkozitás: Brookfield viszkoziméter 25° 3,5-7,5 poise

Gélidő: 8gram 165° 3-6perc

Sűrűség: 25° 1,11-1,15g/cm3

Tárolhatóság: 20° 12Hónap